lauantai 30. kesäkuuta 2012

Juhannusaatto Legolandissa

Helteinen juhannusaatto vietettiin Legolandissa, Gunzburgissa. Aamulla lähdettiin ajoissa matkaan Munchenista ja vietiin taas ensin vaunu leirintäalueelle (Camping Gutshof Donauried). Alue oli pieni, kuin jonkun maatalon takapihalla olisi ollut. Tykkäsin kovasti, vaikka täällä piti sähkömittariin syöttää 50 senttisiä käytön mukaan ja suihkutkin oli kolikoilla toimivia. Lapsetkin viihtyivät, kun kerrankin oli iso leikkipaikka trampoliineineen.

Lauantai ei ehkä ollut paras valinta Legolandille, koska puisto oli todella täynnä. Suosituimmissa laitteissa jonot olivat pahimmillaan 45 minuuttia ja useaan odotettiin puoli tuntia. Puiston sekavaa tuntua lisäsi se, että missään ei ollut mitään englanniksi, ainoastaan saksaksi. Eikä puiston työntekijätkään olleet hanakoita puhumaan muuta kuin saksaa. Kun puisto sulkeutuu seitsemältä, niin laitteet menee kiinni jo kuudelta, samoin kaikki ruokapaikat. Tätä ei voi suomalainen ymmärtää.

Lapsille Legoland on kuitenkin elämys, mutta ei mikään huvipuistoa ihmeellisempi kokemus. Pienet legokaupungit kiinnostivat niin aikuisia kuin lapsiakin ja erityisen suurta hauskuutta oli päästä painamaan nappeja, joista jokin osa rakennelmista liikkui.


Romantiikkaa Venetsiassa

Lego-Berlin




Kato äiti!



Uskallatko koskea meritähteä?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti