torstai 18. helmikuuta 2010

Tämänkin päivän ohjelmassa on ollut shoppailua. Käytiin etsiskelemässä (ja löydettiinkin ne) paria levykauppaa Portobello Roadilla ja Camden Townissa. Siellä niitä turisteja riitti ja turistirihkamakojuja samoin. Portobello Roadilta löytyi kyllä pari reissulta odottamaani kohdetta, Cath Kidston ja Hummingbird Bakery.



Hummingbirdin kahvila oli sen verran pieni, että otettiin cupcaket mukaan ja syötiin ne hotellilla. Hyviä olivat, mutta iso juttu ehkä vain teille, joilla on Hummingbirdin reseptikirja.



Camden Townin Parkwaylta löytyi Whole Foods, pelkkiä luomutuotteita myyvä kauppa, jossa meinasi runsaudenpula iskeä. Kotiin lähti suklaata, pastaa, pastakastiketta, vauvankeksejä, sipsejä, teetä ja muffinsivuokia. Ihana paikka!



Vähän joka kulmalla on Boots, joka on mainio paikka hankkia edullisia shampoita ja muita hygieniatarvikkeita. Ilahduin kovasti, kun hyllystä löytyi kunnon valikoima Soap&Gloryn tuotteita ja näyttipä valikoimassa olevan Aussien hiustenhoitotuotteitakin, joita itse ostin jo Superdrugsista. Bootsista saa myös vauvanruokaa ja vaippoja. Meidän baby sai Tommee Tippeen tutteja, joita Suomesta ei saa ihan joka paikasta.

Syömässä käytiin tosiaan ihan tuossa lähipubissa, jossa ruoka oli edullisempaa kuin Burger Kingissä ja huomattavasti parempaa.

Nyt liottelemaan väsyneitä jalkoja, huomenna kotiin. Edessä tänä iltana iso pakkausurakka, toivottavasti kaikki mahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti