keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Lovely London

Jalat on ihan puhki kaikesta ympäriinsä kävelystä, siinä ensitunnelmat! Ensimmäinen päivä oli hieman harmaa, koko ajan satoi eikä me oltu välttämättä mitenkään kovin hyvin varauduttu siihen. Todella harvoilla metroasemilla on hissiä, joten rattaita ollaan kannettu portaissa edestakaisin. En suosittele yksin lapsen kanssa matkustavalle, ellei ole ihmeäiti/-isä, joka kantaa lapsen toisessa ja rattaat toisessa kainalossa.



Kaikista hyvistä aikomuksista huolimatta kulttuurimatkailu on jäänyt vähälle. Aamulla suunnattiin kyllä Natural history museumille, mutta siellä oli aivan hillittömät jonot, eikä haluttu viettää tuntia ulkona jonottaen, hyvästä ilmasta huolimatta. Niinpä me metroiltiin Piccadillylle shoppaamaan.






Hamley's oli iso, 5 kerrosta leluja ja meluavia lapsia. Pienimmälle ostettiin puinen Lontoon taksi, keskimmäiselle Sylvanian Families-pupuperhe ja vanhin sai hot rodin.



Ja ah, Anthropologie! En meinannut osata päättää mitä ottaisin, kun kaikki oli niin ihanaa. Ja kallista... Mies ei voinut ymmärtää mikä tekee siitä ihanimman kaupan ikinä :D

Waterstone's-kirjakauppa oli myös valtava, mutta siellä on niin ystävällistä henkilökuntaa, että varmasti jokainen löytää etsimänsä. Uutta teini-ikää elävänä ostin muutaman vampyyrikirjan, Jamie Oliverin American-keittokirjan ja yhden mahtavan luomukasvisten kasvattamisesta kertovan kirjan. Niin ja pari lehteäkin piti napata mukaan.
Tämän retken takaiskukin tapahtui kirjakaupassa. Olin tehnyt kotona pitkän listan kiinnostavista kaupoista osoitteineen ja se kerta kaikkiaan katosi. Juoksin uudestaan läpi kaikki paikat ja kyselin henkilökunnalta, mutta listaa ei löytynyt.

Voisin elää useammankin päivän Marks&Spencerin sandwicheillä. Ne on aivan mahtavia! Ollaan maisteltu eri makuja, enkä osaa vielä päättää mikä on paras. Voisinpa tuoda niitä kotiinkin. Samoin näillä on täällä hyviä herkkuja, vanukkaita ja kääretorttua ja kaikkea. Noloa kertoa, mutta ei olla syöty ollenkaan ulkona, ainoastaan kerran Burger Kingissä. Jospa me huomenna, edes tuossa lähipubissa.



Kerrottavaa on kamalasti, mutta nyt on pakko levätä. Päivitän kuvat vasta kotoa ja lisäilen sitten linkkejä kauppoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti