sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viva Las Vegas Car Show

Palaillaan vielä Vegasiin, nimittäin lauantaihin joka oli meidän osalta omistettu autonäyttelylle. Aamulla lähdettiin liikkeelle Terrible'sin kautta, jossa oli kiva käydä brunssilla fiilistelemässä viime kerran muistoja. Ruokaa oli enemmän kuin riittävästi, nälkä tuli seuraavan kerran illalla.

Kuvat saavat kertoa sanoja enemmän, autonäyttelyssä nähtävää riittää! Itse tykkään kuvata myös ihmisiä ja tuolla riittää niitä autojen kanssa poseeraavia pin up-tyttösiä.

Tuore aviopari.



































Olin jo etukäteen intoillut ensimmäistä kertaa järjestettävästä Miss Pin up-kisasta, koska Instagramissa seuraamani Venus (sinihiuksinen) osallistui siihen. Kävinkin ennen kisaa moikkaamassa häntä ja toivotin onnea kisaan. Voiton vei kuitenkin neljännessä kuvassa oleva punapää Australiasta.









Kisan jälkeen ehdittiin käydä pikaisesti kasinon sisällä katsomassa esiintyjiä ennen autonäyttelyn alueella esiintynyttä Little Richardia. Ihan ei herra tainnut olla parhaassa vedossaan, mutta jaksoi kuitenkin esiintyä. Kovasti hän siunaili yleisöään ja oli sitä mieltä, että maailmanloppu on lähellä. Me oltiin kaukana lavasta, mutta muutama kuva kuitenkin napattiin.


Oltiin siis koko päivä tuolla alueella ja äkkiä se meni. Tarkoitus oli käydä pikaisesti hotellilla ja tulla vielä illalla takaisin bileisiin, mutta väsymys vei voiton. Haettiin oman hotellin alakerrasta meksikolaista pikaruokaa ja Krispy Kremeltä donitsit.

Tuonne autonäyttelyynhän voi ostaa lipun pelkästään, ellei välitä bileisiin osallistumisesta. Siellä on kummallakin kerralla ollut ihan järjettömän kuuma, kannattaa siis suojautua ison kertoimen aurinkorasvalla ja mahdollisesti vaatteilla ja hatuilla. Juomia ei saa viedä sisään, mutta alueelta saa monenmoista juotavaa. Ja siellä on hillitön määrä shoppailtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti