torstai 15. joulukuuta 2011

Vaunu-uutisia

Luovuimme viime kesänä SMV:stä, koska sen lattia alkoi todella tarvita korjausta ja samalla olisi ollut hyvä käydä oikeastaan koko vaunu läpi. Todettiin, että tällä hetkellä meillä on niin paljon muutakin tekemistä, ettei meistä ole hommaan eikä varallisuus veny vaunun korjauttamiseen jonkun muun tekemänä. Laitoin ilmoituksen nettikaravaaniin ja parin päivän päästä alkoi puhelin soimaan. Ensimmäinen soittaja vaunun sitten ostikin ja se matkusti Pietarsaareen uuteen kotiin.

Vaunuilu on kuitenkin ollut niin mukavaa ja meidän perheelle sopivaa, että uutta vaunua alettiin katsella hyvinkin pian. Itse olisin ollut kiinnostunut Airstreamin Bambista, mutta sellainen olisi pitänyt uittaa Amerikasta asti ja hinnatkin pyöri kymppitonnissa... Ei onnistu. Mieshän se sitten alkoi perehtyä eurooppalaisiin merkkeihin ja ehdotteli harva se ilta erinäköistä vaunua. Meillä oli jossain välissä kiikarissa Biod-merkkinen vaunu ja jäipä se vieläkin mieleen kummittelemaan, jotta jos joskus sitten vaunuillaan pienemmällä porukalla.

Sitten löytyi se, jonka kohdalla kaikki järjestyi. Tuonti tarpeeksi lähelle (vaikka silti melkoinen hakureissu jouduttiin tekemään), hinta, koko ja kunto. Constructam on vaunun nimi ja tältä se näyttää:



Tällä hetkellä mietintämyssyssä muhii ajatus vaunun maalaamisesta. Todennäköisesti yleisväri on edelleen vaalea, mutta hohtavampi helmiäinen, kun nyt vaunu on ihan mattavalkoinen. Mutta laittaako listojen välinen osa jollain värillä, millä, vai olisiko hillityt scallopit vaunun etuosassa hienot? Mietin sellaista kuviointia, jossa vaunulla olisi "siivet". Kuulemma takalamputkin voitaisiin vaihtaa ja ja... Ehkä eniten olen kuitenkin ajatellut sisustusta, luonnollisesti! Laittelen sisäkuvia varmaan vasta kesän korvilla, kun olen saanut päätettyä mitä kivaa sinne tulee. Vihreä tulee kuitenkin olemaan värini. Ainakin tällä hetkellä olen sitä mieltä. :D

Autotilannekaan ei ole täysin ennallaan. Aiemmista jutuista tuttu Taunus on vaihtunut farmariversioon. Cometista ei olla luovuttu, eikä ehkäkai ihan heti luovutakaan. Tosin jos sen pick upin joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti