torstai 23. helmikuuta 2012

Alustava reittisuunnitelma

Meidän perheen aikuiset on enemmän kaupunki- kuin rantalomailijoita, senpä takia reitin varrelle on katsottu kiinnostavia kaupunkikohteita, mutta toiveena on nähdä myös niitä pienempiä kyliä, vähän luontoa ja päästä jossain pulahtamaankin.

Isoista kaupungeista ainakin Berliini, Praha, Munchen, Rotterdam ja Hampuri ansaitsevat useamman päivän pysähdyksen. Samoin pieni Rodenin kaupunki pohjois-Hollannissa, koska siellä pääsemme osallistumaan koko viikonlopun auto/rockabillytapahtumaan. Kokonainen päivä tulee varmasti vietettyä myös Legolandissa ja Movie Parkissa, kummatkin Saksassa. Muuten reitin varrelle yritetään löytää mukavia pienempiä paikkakuntia, joissa nähtäisiin jotain todella paikallista.

Itse odotan tällä hetkellä eniten Prahaa, koska haluan näyttää miehelle ja lapsille ne kauniit rakennukset ja mahtavat maisemat, joita linnankukkulalta avautui. Uskon myös itse saavani tästä kerrasta enemmän irti. Ceske Budejovice ollaan myös valittu tutkittavaksi ja siihen pitäisikin perehtyä lähiaikoina lisää.

Pääasiassa siis kierretään Saksaa, mutta poiketaan Tsekkiin ja Hollantiin. Ruotsi saa tälläkin kertaa toimia ohikulkutienä, koska pääsen tyydyttämään pitkään kaivellutta Tukholman tutkimisintoani toukokuussa Rouvien kevätretkellä. Luvassa kunnon hotelli ja paljon ostoksia! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti